Evenementen

Organiseert u een evenement en wilt u de bezoekers na afloop op een originele manier verrassen? Denk dan eens aan evenementenfotografie.
Onopvallend of juist opvallend zijn wij aanwezig tijdens uw evenement. De foto’s die worden gemaakt, zijn binnen 24 uur terug te zien op onze website. En indien u dit wilt, schermen wij een deel van onze website af, zodat alleen de door u uitgekozen mensen de foto’s kunnen bekijken.

Natuurlijk kunnen wij de foto’s ook afdrukken op bijvoorbeeld een poster of mousepad.

Laat uw bezoekers nog uren nagenieten van het door u georganiseerde feest!

Evenementenfotografie kan tevens een belangrijke marketingtool zijn, bijvoorbeeld als u een evenement sponsort.
Met deze vorm van marketing kunt u uitstekend uw boodschap uitdragen of de bekendheid van uw merk vergroten. Een kaartje met uw logo, boodschap en adres en daarbij de tekst ‘jij bent gefotografeerd door ons, kijk op www.fotozandbergen.nl‘. Vraag ons naar de vele mogelijkheden!Selecteer een evenement.
Wanneperveen2011_1006


Dorpsfeest 2011 Elk jaar een geweldig terugkerend evenement in Wanneperveen. Hťt feest van het jaar, het Dorpsfeest.
lionsmeppel_1030


Het Zinderend Ztrandfeest van de Lions Club Meppel. De opbrengst van de foto's gaat naar het goede doel van Dakajam Vakantiekampen.
BC_1017


De Businessclub heeft zaterdagavond in Chateauhotel De Havixhorst op uitbundige wijze het derde lustrum gevierd.
rondje Texel_1001


De voorbereidingen zijn in volle gang en zaterdag 11 juni is het zover. De start van de 28-ste Zwitserleven Ronde om Texel.
ReŁnie RSG_1001


125 jaar RSG, 1300 reŁnisten, 10 uur tijd om weer volledig bij te praten. De reŁnie van de RSG in Meppel op 11 november 2006 was geslaagd! Bekijk en bestel hier uw fotoís! Bij de bestelde fotoís is er geen watermerk meer aanwezig!
Foto Zandbergen©2005